Політ в оболонське пивоваріння

Я проходила навчально – технологічну практику на пивзаводі ПАТ «Оболонь» у м.Києві. На цьому підприємстві здобували практичні навички мої одногрупники, студенти спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» :Христенко Віта, Рєзнік Дмитро, Михайлик Віталій, Орел Наталія, Скиба Анастасія, Бойко Антон, Бойчук Владислав.
На сьогодні пивзавод «Оболонь» - лідируючий вітчизняний бренд і його продукція відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Місія корпорації: «Щодня ми працюємо, щоб бути першими та не залишити спраглих на планеті». Адже пиво, безалкогольні та слабоалкогольні напої, що виробляються на цьому підприємстві, мають високу якість та надзвичайний смак.
ПАТ «Оболонь» - це національна корпорація, яка об’єднує головний завод «Оболонь» в Києві, 2 дочірніх підприємства «Пивоварня Зіберта» (м. Фастів) та «Красилівське» (м. Красилів), а також 5 підприємств з корпоративними правами в Олександрії, Охтирці, Бершаді, Дятьківцях, Чемирівцях. Технологічний процес виробництва повністю автоматизований, комп’ютеризований.
На ПАТ «Оболонь» постійно відбуваються впровадження нових технологій та напоїв. Серед слабоалкогольних напоїв хітом сезону є новий напій «CIBER» зі смаком яблука, журавлини, квітів бузини, який за короткий проміжок часу здобув схвальні відгуки сотень українців. Запровадили нові сорти пива такі як : Keten Brug Blonde, Keten Brug Blanche, Keten Brug Brune, Hike Chill.

Моїм місцем практики, а відповідно й роботи, був відділ технічного контролю, де я працювала контролером з якості IV розряду. В мої обов’язки входило контролювати якість продукції , яка виробляється в цеху розливу № 4 та відбір проб з форфасів. У зразках відібраної продукції я повинна була робити органолептичні та фізико-хімічні показники пива. Робота виявилася дуже відповідальною, а, отже, й важкою,але тих знань, які ми набули в технікумі, вистачило для того, щоб повноцінно працювати. Перед тим , як приступити до роботи, я ознайомилась з інструкцією з охорони праці, посадовою інструкцією, дублювала обов’язки контролера з якості на робочому місці, здала кваліфікаційний іспит. Рішенням кваліфікаційної комісії мені присвоїли робітничу професію контролера з якості 4 розряду. Ми навчалися, цікавилися, прагнули дізнатися про новинки технології, обладнання, нові методи лабораторного аналізу. Допомагали нам в цьому керівники практики від підприємства, більшість з яких випускники нашого технікуму.
Під час проходження практики я збирала матеріали, необхідні для написання щоденника – звіту та для виконання курсової роботи.Робота мені дуже сподобалася, тим більше, що вона оцінювалася гідною заробітною платою.

Визначаючи щодня низку показників якості, я впевнена, що споживачі віддадуть перевагу лише високоякісній продукції ПАТ»Оболонь» - єдиної повністю української корпорації, яка входить до трійки найбільших пивоварень Європи.

Юлія Андрейчук,
студентка групи Т-41б
спеціальності « Бродильне виробництво і виноробство»
Політ в оболонську пивоварню ввірвався в наше життя яскраво і незабутньо.Усі спогади за українського гіганта пивоваріння залишаться в нас назавжди. А згадати є дійсно що.
Я проходила навчально – технологічну практику на пивзаводі ПАТ «Оболонь» у м.Києві. На цьому підприємстві здобували практичні навички мої одногрупники, студенти спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» :Христенко Віта, Рєзнік Дмитро, Михайлик Віталій, Орел Наталія, Скиба Анастасія, Бойко Антон, Бойчук Владислав.
На сьогодні пивзавод «Оболонь» - лідируючий вітчизняний бренд і його продукція відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Місія корпорації: «Щодня ми працюємо, щоб бути першими та не залишити спраглих на планеті». Адже пиво, безалкогольні та слабоалкогольні напої, що виробляються на цьому підприємстві, мають високу якість та надзвичайний смак.
ПАТ «Оболонь» - це національна корпорація, яка об’єднує головний завод «Оболонь» в Києві, 2 дочірніх підприємства «Пивоварня Зіберта» (м. Фастів) та «Красилівське» (м. Красилів), а також 5 підприємств з корпоративними правами в Олександрії, Охтирці, Бершаді, Дятьківцях, Чемирівцях. Технологічний процес виробництва повністю автоматизований, комп’ютеризований.
На ПАТ «Оболонь» постійно відбуваються впровадження нових технологій та напоїв. Серед слабоалкогольних напоїв хітом сезону є новий напій «CIBER» зі смаком яблука, журавлини, квітів бузини, який за короткий проміжок часу здобув схвальні відгуки сотень українців. Запровадили нові сорти пива такі як : Keten Brug Blonde, Keten Brug Blanche, Keten Brug Brune, Hike Chill.
Моїм місцем практики, а відповідно й роботи, був відділ технічного контролю, де я працювала контролером з якості IV розряду. В мої обов’язки входило контролювати якість продукції , яка виробляється в цеху розливу № 4 та відбір проб з форфасів. У зразках відібраної продукції я повинна була робити органолептичні та фізико-хімічні показники пива. Робота виявилася дуже відповідальною, а, отже, й важкою,але тих знань, які ми набули в технікумі, вистачило для того, щоб повноцінно працювати. Перед тим , як приступити до роботи, я ознайомилась з інструкцією з охорони праці, посадовою інструкцією, дублювала обов’язки контролера з якості на робочому місці, здала кваліфікаційний іспит. Рішенням кваліфікаційної комісії мені присвоїли робітничу професію контролера з якості 4 розряду. Ми навчалися, цікавилися, прагнули дізнатися про новинки технології, обладнання, нові методи лабораторного аналізу. Допомагали нам в цьому керівники практики від підприємства, більшість з яких випускники нашого технікуму.
Під час проходження практики я збирала матеріали, необхідні для написання щоденника – звіту та для виконання курсової роботи.Робота мені дуже сподобалася, тим більше, що вона оцінювалася гідною заробітною платою.
Визначаючи щодня низку показників якості, я впевнена, що споживачі віддадуть перевагу лише високоякісній продукції ПАТ»Оболонь» - єдиної повністю української корпорації, яка входить до трійки найбільших пивоварень Європи.
Юлія Андрейчук,
студентка групи Т-41б
спеціальності « Бродильне виробництво і виноробство»
Політ в оболонську пивоварню ввірвався в наше життя яскраво і незабутньо.Усі спогади за українського гіганта пивоваріння залишаться в нас назавжди. А згадати є дійсно що.
Я проходила навчально – технологічну практику на пивзаводі ПАТ «Оболонь» у м.Києві. На цьому підприємстві здобували практичні навички мої одногрупники, студенти спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» :Христенко Віта, Рєзнік Дмитро, Михайлик Віталій, Орел Наталія, Скиба Анастасія, Бойко Антон, Бойчук Владислав.
На сьогодні пивзавод «Оболонь» - лідируючий вітчизняний бренд і його продукція відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Місія корпорації: «Щодня ми працюємо, щоб бути першими та не залишити спраглих на планеті». Адже пиво, безалкогольні та слабоалкогольні напої, що виробляються на цьому підприємстві, мають високу якість та надзвичайний смак.
ПАТ «Оболонь» - це національна корпорація, яка об’єднує головний завод «Оболонь» в Києві, 2 дочірніх підприємства «Пивоварня Зіберта» (м. Фастів) та «Красилівське» (м. Красилів), а також 5 підприємств з корпоративними правами в Олександрії, Охтирці, Бершаді, Дятьківцях, Чемирівцях. Технологічний процес виробництва повністю автоматизований, комп’ютеризований.
На ПАТ «Оболонь» постійно відбуваються впровадження нових технологій та напоїв. Серед слабоалкогольних напоїв хітом сезону є новий напій «CIBER» зі смаком яблука, журавлини, квітів бузини, який за короткий проміжок часу здобув схвальні відгуки сотень українців. Запровадили нові сорти пива такі як : Keten Brug Blonde, Keten Brug Blanche, Keten Brug Brune, Hike Chill.
Моїм місцем практики, а відповідно й роботи, був відділ технічного контролю, де я працювала контролером з якості IV розряду. В мої обов’язки входило контролювати якість продукції , яка виробляється в цеху розливу № 4 та відбір проб з форфасів. У зразках відібраної продукції я повинна була робити органолептичні та фізико-хімічні показники пива. Робота виявилася дуже відповідальною, а, отже, й важкою,але тих знань, які ми набули в технікумі, вистачило для того, щоб повноцінно працювати. Перед тим , як приступити до роботи, я ознайомилась з інструкцією з охорони праці, посадовою інструкцією, дублювала обов’язки контролера з якості на робочому місці, здала кваліфікаційний іспит. Рішенням кваліфікаційної комісії мені присвоїли робітничу професію контролера з якості 4 розряду. Ми навчалися, цікавилися, прагнули дізнатися про новинки технології, обладнання, нові методи лабораторного аналізу. Допомагали нам в цьому керівники практики від підприємства, більшість з яких випускники нашого технікуму.
Під час проходження практики я збирала матеріали, необхідні для написання щоденника – звіту та для виконання курсової роботи.Робота мені дуже сподобалася, тим більше, що вона оцінювалася гідною заробітною платою.
Визначаючи щодня низку показників якості, я впевнена, що споживачі віддадуть перевагу лише високоякісній продукції ПАТ»Оболонь» - єдиної повністю української корпорації, яка входить до трійки найбільших пивоварень Європи.
Юлія Андрейчук,
студентка групи Т-41б
спеціальності « Бродильне виробництво і виноробство»
Політ в оболонську пивоварню ввірвався в наше життя яскраво і незабутньо.Усі спогади за українського гіганта пивоваріння залишаться в нас назавжди. А згадати є дійсно що.
Я проходила навчально – технологічну практику на пивзаводі ПАТ «Оболонь» у м.Києві. На цьому підприємстві здобували практичні навички мої одногрупники, студенти спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» :Христенко Віта, Рєзнік Дмитро, Михайлик Віталій, Орел Наталія, Скиба Анастасія, Бойко Антон, Бойчук Владислав.
На сьогодні пивзавод «Оболонь» - лідируючий вітчизняний бренд і його продукція відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Місія корпорації: «Щодня ми працюємо, щоб бути першими та не залишити спраглих на планеті». Адже пиво, безалкогольні та слабоалкогольні напої, що виробляються на цьому підприємстві, мають високу якість та надзвичайний смак.
ПАТ «Оболонь» - це національна корпорація, яка об’єднує головний завод «Оболонь» в Києві, 2 дочірніх підприємства «Пивоварня Зіберта» (м. Фастів) та «Красилівське» (м. Красилів), а також 5 підприємств з корпоративними правами в Олександрії, Охтирці, Бершаді, Дятьківцях, Чемирівцях. Технологічний процес виробництва повністю автоматизований, комп’ютеризований.
На ПАТ «Оболонь» постійно відбуваються впровадження нових технологій та напоїв. Серед слабоалкогольних напоїв хітом сезону є новий напій «CIBER» зі смаком яблука, журавлини, квітів бузини, який за короткий проміжок часу здобув схвальні відгуки сотень українців. Запровадили нові сорти пива такі як : Keten Brug Blonde, Keten Brug Blanche, Keten Brug Brune, Hike Chill.
Моїм місцем практики, а відповідно й роботи, був відділ технічного контролю, де я працювала контролером з якості IV розряду. В мої обов’язки входило контролювати якість продукції , яка виробляється в цеху розливу № 4 та відбір проб з форфасів. У зразках відібраної продукції я повинна була робити органолептичні та фізико-хімічні показники пива. Робота виявилася дуже відповідальною, а, отже, й важкою,але тих знань, які ми набули в технікумі, вистачило для того, щоб повноцінно працювати. Перед тим , як приступити до роботи, я ознайомилась з інструкцією з охорони праці, посадовою інструкцією, дублювала обов’язки контролера з якості на робочому місці, здала кваліфікаційний іспит. Рішенням кваліфікаційної комісії мені присвоїли робітничу професію контролера з якості 4 розряду. Ми навчалися, цікавилися, прагнули дізнатися про новинки технології, обладнання, нові методи лабораторного аналізу. Допомагали нам в цьому керівники практики від підприємства, більшість з яких випускники нашого технікуму.
Під час проходження практики я збирала матеріали, необхідні для написання щоденника – звіту та для виконання курсової роботи.Робота мені дуже сподобалася, тим більше, що вона оцінювалася гідною заробітною платою.
Визначаючи щодня низку показників якості, я впевнена, що споживачі віддадуть перевагу лише високоякісній продукції ПАТ»Оболонь» - єдиної повністю української корпорації, яка входить до трійки найбільших пивоварень Європи.
Юлія Андрейчук,
студентка групи Т-41б
спеціальності « Бродильне виробництво і виноробство»
Другие новости по теме:
Информация

Новини |
Студентське життя |
Всі новини |
Всі новини |
Ваш профіль
Логін: |
Пароль: |
Реєстрація на сайті! Забули пароль? |