Користувачі онлайн

Всього на сайті: 32
Гостей: 28
Користувачі:


Група: Гости
', this, event, '200px');">Lolfneile

Роботи:


', this, event, '200px');">robot Bot
,


', this, event, '200px');">Archive.org Bot
,


', this, event, '200px');">robot Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв


 

Спеціальність «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»

Термін навчання:

на базі базової освіти—4 роки

на базі повної середньої освіти—3 роки

 Практика студентів:

    Студенти спеціальності проходять  практику:

2 курс - навчальна практикапо набуттю навиків з робітничої професії:

  • механічна
  • слюсарна

3 курс - виробнича практика:

  • експлутаційно-ремонтна
  • технологічна

4 курс - переддипломна практика,практика по вирішенню виробничо-ситуаційних завдань.


Бази практики :

  • ПАТ «Оболонь»
  • ПАТ «Охтирський пивзавод» ЗАТ «Оболонь»
  • ДП «Пивоварня Зіберта» м.Фастів, ПАТ «Оболонь»
  • ПАТ «ПБК «Радомишль»
  • Солодовий завод ПАТ «Оболонь»
  • ПрАТ «КЗБН «Росинка»
  • ПАТ «Фірма «Полтавпиво»
  • ТОВ «УДК» «Полтавський лікеро-горілчаний завод»
  • ТОВ «Горобина» м.Суми
  • Червонослобідський спиртовий завод
  • ТДВ «Гадяцький елеватор»
  • ПАТ «Хорольська Механічна пекарня»
  • ПАТ «Червонозаводський хлібозавод»
  • Червонозаводська філія ПрАТ «РАЙЗ-Максимко»
  • ХВ «САН ІнБев України» (пивзавод «Рогань»)
  • ТзОВ «Слобода КО»
  • Червонозаводська філія ПАТ Компанії «РАЙЗ»
  • ТОВ «Лохвицький комбікормовий завод»
  • ТОВ «Гадячсир»
  • ТОВ «Посулля-Агро»

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: Електронна адреса

Завідувач навчально-виробничою практикою (05356)3-54-59

 

            Під час навчальної практики студенти в майстерні виготовляють : гвинти, гайки, шайби, віконні , дверні петлі, дверні засуви, ручні культиватори, граблі, віконні грати, зубила, пробойці, воротки для різьбонарізного інструменту, які використовуються для внутрішніх господарських робіт технікуму.Технічна творчість наших студентів представлена на постійно-діючій виставці в навчальному закладі,де демонструються діючі моделі,макети дослідно-експериментальні установки,стенди та лабораторні установки.    
                 


 
                   
 
 
 
 
                   
 
 
 
 
                   
  
 
 
                           
 На відділенні проводяться:
  • Науково – практичні конференцій по підсумкам проходження ремонтно-екплутаційної практики;
    Навчальні заняття, виробничі екскурсії на підприємства галузі, майстер – класи;
  • Професійні конкурси ;
  • Предметні гуртки:     

    - Інженерної графіки;

    - Фізичний;

    - Технічної механіки;

    - Електротехнічний;

    - Комп'ютерної техніки та основ інформатики;

    - Будови та експлуатації обладнання;

    - Гідравліки та теплохолодотехніки;

  • Зустрічі з роботодавцями, представниками ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, проведення круглих столів по питанню працевлаштування;
  • Зустрічі із випускниками минулих років.
     

     

     

     







     

Новини

Студентське життя



Всі новини



Всі новини


Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Наша адреса


м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.

e-mail:

Опитування

Яку спеціалізацію Ви вважаєте найбільш перспективною?

1.«Бродильне виробництво і виноробство»
2.«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
3.«Зберігання і переробка зерна»
4.«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
img src= width= hiddenleft width= img src= height= width=img src=/img src=

Партнери сайту

Освітній портал