Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів

Спеціальність «Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів»
Термін навчання:
на базі базової освіти—4 роки
на базі повної середньої освіти—3 роки
Практика:
2 курс – навчальна практика по набуттю навичок з робочих професій;
3 курс – навчальна практика по набуттю робочої професії;
3 курс – технологічна практика.
4 курс – переддипломна практика.
Бази практики:
- ТОВ «Полтавахліб – 3»;
- ПАТ «Червонозаводський хлібозавод»
- ТОВ «АПК «Хлібороб» с. Петрівка Роменська;
- ТОВ «Сенча»;
- Макаронна фабрика «Житниця»;
- ФОП «Киричук П. П.» (Чорнухинський хлібозавод);
- ТДВ «Миргородський хлібозавод»;
- ТОВ «Полтавський хлібозавод «Південний).
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: Електронна адреса
Завідувач навчально-виробничою практикою (05356)3-54-59
На відділенні також проводяться:
- Науково – практичні конференцій по підсумкам проходження навчально – технологічної практики;
- Навчальні заняття, виробничі екскурсії на підприємства галузі, майстер – класи;
- Професійні конкурси;
- Гуртки технічної творчості:
- Виготовлення макетів, стендів;
- Зустрічі з роботодавцями, представниками ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, проведення круглих столів по питанню працевлаштування;
- Зустрічі із випускниками минулих років.
ЛАБОРАТОРНА РОБОТА
ПРАКТИКА
|
||||
Новини |
Студентське життя |
Всі новини |
Всі новини |
Ваш профіль
Логін: |
Пароль: |
Реєстрація на сайті! Забули пароль? |
Наша адреса
м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.
e-mail:
ОГОЛОШЕННЯ
Опитування
Яку спеціалізацію Ви вважаєте найбільш перспективною? |
img src= width= hiddenleft width= img src= height= width=img src=/img src=