Користувачі онлайн

Всього на сайті: 35
Гостей: 30
Користувачі:


Група: Гости
', this, event, '200px');">Lolfneile
,


Група: Гости
', this, event, '200px');">celestelc4

Роботи:


', this, event, '200px');">robot Bot
,


', this, event, '200px');">Archive.org Bot
,


', this, event, '200px');">robot Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів


Спеціальність «Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів»

Термін навчання:

на базі базової освіти—4 роки

на базі повної середньої освіти—3 роки


Практика:

2 курс – навчальна практика по набуттю навичок з робочих професій;

3 курс – навчальна практика по набуттю робочої професії;

3 курс – технологічна практика.

4 курс – переддипломна практика.

 

Бази практики:

-         ТОВ «Полтавахліб – 3»;

-         ПАТ «Червонозаводський хлібозавод»

-         ТОВ «АПК «Хлібороб» с. Петрівка Роменська;

-         ТОВ «Сенча»;

-         Макаронна фабрика «Житниця»;

-         ФОП «Киричук П. П.» (Чорнухинський хлібозавод);

-         ТДВ «Миргородський хлібозавод»;

-         ТОВ «Полтавський хлібозавод «Південний).

 

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: Електронна адреса

Завідувач навчально-виробничою практикою (05356)3-54-59

 

На відділенні також проводяться:

  • Науково – практичні конференцій по підсумкам проходження навчально – технологічної практики;
  • Навчальні заняття, виробничі екскурсії на підприємства галузі, майстер – класи;
  • Професійні конкурси;
  • Гуртки технічної творчості:
  • Виготовлення  макетів, стендів;
  • Зустрічі з роботодавцями, представниками ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, проведення круглих столів по питанню працевлаштування;
  • Зустрічі із випускниками минулих років.

ЖИТТЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ

ЛАБОРАТОРНА РОБОТА

 
 


ПРАКТИКА


   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

 

Новини

Студентське життя



Всі новини



Всі новини


Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Наша адреса


м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.

e-mail:

Опитування

Яку спеціалізацію Ви вважаєте найбільш перспективною?

1.«Бродильне виробництво і виноробство»
2.«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
3.«Зберігання і переробка зерна»
4.«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
img src= width= hiddenleft width= img src= height= width=img src=/img src=

Партнери сайту

Освітній портал