Користувачі онлайн

Всього на сайті: 33
Гостей: 28
Користувачі:


Група: Гости
', this, event, '200px');">Lolfneile
,


Група: Гости
', this, event, '200px');">celestelc4

Роботи:


', this, event, '200px');">robot Bot
,


', this, event, '200px');">Archive.org Bot
,


', this, event, '200px');">robot Bot

20-ка відвідувачів: - відсутні

Погода


Годинник



Зберігання і переробка зерна





Спеціальність «Зберігання і переробка зерна»

Термін навчання :

На базі базової освіти—3,5 роки

На базі повної середньої освіти—2,5 роки

Практика

2 курс - навчальна практика по набуттю навиків з робітничої професії
3 курс - виробнича практика

  • навчальна практина по набуттю робочої професії;
  • технологічна практика,
    4 курс - переддипломна практика

Бази практик:

 

 

                     

 

На відділенні проводяться:

  • Науково – практичні конференцій по підсумкам проходження навчально – технологічної практики;
  • Уроки на виробництві, виробничі екскурсії на підприємства галузі;
  • Професійні конкурси: «Кращий зернознавець»;«Краший мікробіолог», «Кращий хімік»,
  • Предметні гуртки:
  • Виготовлення лабораторних експериментальних та діючих установок, моделей, макетів, стендів; розробка рецептури комбікормів,
  • Зустрічі з роботодавцями, представниками ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, проведення круглих столів по питанню працевлаштування,
  • Зустрічі із випускниками минулих років

Новини

Студентське життя



Всі новини



Всі новини


Ваш профіль

Логін:  
Пароль:

Реєстрація на сайті!
Забули пароль?

Наша адреса


м. Заводське,
Лохвицький р-н, Полтавська обл.

e-mail:

Опитування

Яку спеціалізацію Ви вважаєте найбільш перспективною?

1.«Бродильне виробництво і виноробство»
2.«Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва»
3.«Зберігання і переробка зерна»
4.«Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»
img src= width= hiddenleft width= img src= height= width=img src=/img src=

Партнери сайту

Освітній портал